2013 Coca Cola Ankara Fabrikası Teknik Gezisi

26 Nisan 2013 Cuma günü Yrd. Doç. Dr. Mine ÖMÜRGÖNÜLŞEN, MAN408 Quality Management dersinde, İİBF İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile Coca Cola'nın Ankara fabrikasını ziyaret ettiler.

Fabrika Kalite Güvence Şefi Sayın Nevzat Kader ve Seda Kahraman (Hem öğrencimiz, hem de Coca Cola çalışanı) fabrikadaki kalite uygulamaları ile ilgili bir sunum yaptılar.

Nevzat Bey ve Seda Hanım öğrencilerime fabrikadaki üretim alanını gezdirdi. Böylelikle, kalite dersinde işlenen konular uygulama ve pratikleri yerinde görüldü.