Başka bölüm öğrencisiyim, İşletme Bölümü' nde yan dal yapmak istiyorum.

1. Hangi bölümlerin öğrencileri İşletme Bölümü' nde yan dal yapabilirler?

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın "Yandal - Çift Anadal Açan Bölümler Listesi" sayfasında İŞLETME bölümünün YANDAL AÇILAN BÖLÜM sütununa bakabilirler.

2. Başvuru koşulları neler?

Başvuru yapabilmek için, Hacettepe Üniversitesi Yan Dal Programı Yönergesi 'nin 7. maddesindeki koşulları sağlıyor olmanız gerekir.

3. Başvurular ne zaman?

Başvuru tarihleri ilgili yılın akademik takviminde belirtilmektedir.

4. Başvurmadan önce kontenjanları nereden öğrenebilirim?

Kontenjanlar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi web sayfasından duyuruluyor. Akademik takvimde belirtilen tarihlerde İ.İ.B.F. web sayfasını takip edebilirsiniz.

5. Nasıl başvururum?

Başvuru süreci ve kabul koşulları, Hacettepe Üniversitesi Yan Dal Programı Yönergesi 'nin 7. maddesinin d fıkrasında belirtilmiştir.

Akademik takvimde belirtilen başvuru tarihlerinde, bir dilekçe ve transkriptiniz ile birlikte, İşletme Bölüm Başkanlığı'na başvuru yapabilirsiniz.

6. İşletme Bölümü' nde yan dal için kabul edilirsem hangi dersleri alacağım?

İşletme Bölümü'nde yandal yaparken alacağınız derslerin listesine aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz. (Not: 2021 öncesi ve sonrası olmak üzere iki dosya var. Lütfen dikkat ediniz, sizinle ilgili olana bakınız. (Güncelleme: 21 Eylül 2021)

Diğer Bölüm Öğrencileri İçin İşletme Yan Dal (2021 öncesi)

Diğer Bölüm Öğrencileri İçin İşletme Yan Dal (2021 ve sonrası)

7. Başvuru sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

Yan dal programına kabul edilen öğrencilerin listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi web sayfasından ilan edilmektedir.