Erasmus'u kazandım, ne yapacağım

Sevgili Erasmus öğrencilerimiz;

Erasmus öncesinde, program esnasında (ders değişikliği yapılması durumunda) ve program dönüşünde (AB Ofisi ile dönüş işlemleri tamamlandıktan sonra) bölümümüze ulaştırmanız gereken bazı belgeler bulunmaktadır.

Aşağıdaki sekmeleri kullanarak, öğrenci sorumluluğunda olan bu süreçleri takip edebilirsiniz. Belgelerinizi zamanında iletmeniz ve gerekli imzaları almanız mezuniyetiniz için önemlidir. Belge teslimi ve süreleri hakkında bilgi almak için Erasmus Koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Erasmus Öncesi

Erasmus Esnasında

Not: Bu belge sadece ders değişikliği yapılması durumda gereklidir.

Erasmus Sonrası

NOT: Erasmus dönüşünde öncelikle AB Ofisi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Ardından işlemlerinizin tamamlanabilmesi ve notlarınızın transkriptinize işlenmesi için yukarıda belirtilen belgeleri Erasmus Koordinatörlerimize e-posta yoluyla iletmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde öğrencilik statünüz aktif hale gelmediği için ders seçimi yapmanız mümkün olmayacaktır.

← Erasmus Sayfasına Dön