QS Üniversiteler Sürdürülebilirlik Sıralaması
Quacquarelli Symonds (QS) tarafından gerçekleştirilen 2024 Sürdürülebilirlik Sıralaması'nda, değerlendirmeye alınan kriterler çerçevesinde, dünya genelindeki üniversiteler arasından seçkin bir başarı göstererek ilk 500 kurum içerisine girmeyi başaran altı Türk üniversitesi arasında, Hacettepe Üniversitesi 408. sırada konumlanmıştır.
Erasmus
Erasmus sayfamızı ziyaret etmek için tıklayınız.
HİT
Hacettepe İşletme Topluluğu
İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Tezsiz

Günümüz işletmelerinde insan kaynağı örgütsel performansın artırılması ve rekabet edebilirliğin sağlanmasında temel etken olarak görülmektedir. Her geçen gün daha çok sayıda işletmenin üst yönetim kademesinde bir stratejik ortak olarak yer almaya başlayan insan kaynakları yönetimi, insan kaynağının etkin bir biçimde yönetilerek işletmelerin nihai amaçlarına ulaşmalarını sağlamada önemli rol oynamaktadır. İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile katılımcılara işgücüne yönelik planlama, kadrolama, değerlendirme, ödüllendirme, yetiştirme, geliştirme, iş güvenliği ve işgören sağlığı konularında uzmanlaşmalarını sağlayacak düzeyde akademik eğitim verilmektedir. Program sonunda katılımcıların, örgütsel performansı artıracak ve nitelikli bir iş yaşamı sağlayacak şekilde insan kaynakları yönetim becerisi kazanmaları amaçlanmaktadır.

Program İletişim Sorumlusu: Arş. Gör. Sıla Can Demir, Arş. Gör. Cem Menten

Program Bilgi Paketi

Programla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.