İşletme-MBA Yüksek Lisans Tezsiz

Günümüzde uzmanlık alanı ne olursa olsun iş dünyasında yer alan ve alacak olan profesyonellerin işletme disiplini bilgilerine sahip olmaları kariyerleri açısından büyük bir artı değer teşkil etmektedir. Hacettepe Üniversitesi, kariyerinizi bir sonraki seviyeye geçmenize yardımcı olacak en iyi MBA programlarından birine sahiptir. Mesleğinizde en ileri düzeyde performans göstermenize ve dünya standartlarında bir profesyonele dönüşmenize katkı sağlamak için sürekli olarak geliştirilen MBA programımız, potansiyelinizi keşfetmenize yardımcı olacak ve size bilgi, beceri ve yeteneklerinizi geliştirme ve kendi profesyonel ihtiyaçlarınıza en uygun alanlarda uzmanlaşma fırsatı sunacaktır.

Kariyerinizi duraklatmadan Türkiye’nin en iyi MBA programlarından birini yine Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinden birinde deneyimlemek, ve her biri alanlarında uzman öğretim elemanlardan oluşan güçlü akademik kadromuzun bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak değer yaratmak isteyen bütün adayları bekliyoruz.

Program İletişim Sorumlusu: Arş. Gör. Sıla Can Demir, Arş. Gör. Cem Menten