Kısmi Zamanlı Çalışma Programı Başvuruları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi Kısmi Zamanlı Çalışma Programı başvuru takvimi https://sksdb.hacettepe.edu.tr/bidbnew/post.php?id=58382&title=kismi-zamanli-calisma-programi-basvurulari-hk adresinde yayımlanmıştır. Bölümümüzde kısmi zamanlı olarak görevlendirilmek (kontenjan: 2 adet) üzere, belirtilen adreste yer verilen bilgi ve belgelerle bölüm sekreterliğine başvurulması mümkündür.

Not: Başvurular 25/10/2023 - 03/11/2023 tarihleri arasında yapılacak olup, bu süre dışında
yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.