Bölümümüz 2025 YKS Aday Başarı Sıralaması
2024 yılında 25.471 olan YKS aday başarı sıralamamız, 2025 yılında 16.000’ e yükselmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürler! Hep birlikte nice başarılara imza atmak için kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.
LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ DERS KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimiz,

Daha önce 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacağı duyurulan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Program Kayıtları, 19 Eylül 2024 Perşembe gününe ertelenmiştir.

Program kayıtları 19 Eylül 2024 Perşembe saat 09:00 itibariyle başlayacak olup sistem değişikliği sebebiyle oluşabilecek mağduriyetleri önleyebilmek adına ve kayıt yoğunluğu dikkate alınarak BİLSİS sistemi Ekle-Sil son tarihi olan 4 Ekim 2024 Cuma günü saat 23:59’a kadar açık tutulacaktır.

Program Kayıtları BİLSİS sistemi üzerinden yapılacaktır. Daha önceki dönemlerde kullanılan Enstitü Yönetim Sistemi-Prens kapatılmış olup, Enstitümüz web sitesindeki BİLSİS sekmesinde yer alan linke tıklayarak BİLSİS-Öğrenci Girişinden veya doğrudan https://bilsis.hacettepe.edu.tr/ adresinden giriş yaparak program kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlk defa kayıt yaptıracak öğrencilerimize BİLSİS şifreleri e-posta adreslerine gönderilmiştir. Mevcut kayıtlı öğrencilerimiz ise BİLSİS sistemine e-Devlet ile Giriş veya Şifre Sıfırla yoluyla yeni şifrelerini oluşturarak giriş yapabilirler.

Harç ödemeleri gerekirken harç bilgisi sistemde görünmeyen öğrencilerimiz Enstitü Öğrenci İşleri ile iletişime geçmelidirler.

Bu süreçte sistem değişikliğinden kaynaklanabilecek aksaklıklar için göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.