Pazarlama Yüksek Lisans Tezsiz

Günümüz rekabet ortamında kendi farkını ortaya koymak isteyen ve kariyerinde önemli adımlar atmaya hevesli şimdinin ve geleceğin yöneticilerine, pazarlama alanında küresel bir bakış açısı ve stratejik karar alma becerisi kazandırmayı hedeflemekteyiz.

Güçlü akademik kadromuz, pazarlama konusunda ihtiyacınız olan bilgileri, analitik ve yaratıcı düşünme becerisi ile birlikte Pazarlama Tezsiz Yüksek Programımızda sizlere sunmayı amaçlamaktadır.

Siz de hızla dijitalleşen firmalarda kariyerinize başlamak veya var olan kariyerinizde fark yaratarak potansiyelinizi açığa çıkarmak; stratejik pazarlama, ürün ve marka yönetimi, tüketici davranışları, dijital pazarlama, pazarlama iletişimi ve lojistiği gibi firmalara rekabet avantajı sağlayan konularda uzmanlaşarak değer yaratmak istiyorsanız programımızda sizleri görmekten mutluluk duyarız.

Program İletişim Sorumlusu: Arş. Gör. Sıla Can Demir, Arş. Gör. Cem Menten