Yönetim ve Örgütsel Davranış Yüksek Lisans Tezli

Günümüz iş dünyasında işletmelerin varlıklarını sürdürebilmeleri ve rekabet edebilmeleri, değişime uyum sağlayabilmelerine bağlıdır. Sorgulayan, çok yönlü düşünebilen, dinamik, yeterli bilgi ve beceri ile donatılmış, ileri görüşlü, stratejik kararlar alabilen, bilgi yaratma, kullanma ve paylaşma odaklı, birlikte çalıştığı insanları ortak amaçlar doğrultusunda yönlendirebilen, yenilikçi ve sürekli gelişimi hedefleyen yöneticiler, değişim sürecini başarı ile yönetebilirler. Yönetim Organizasyon ve Örgütsel Davranış tezli yüksek lisans programı ile katılımcılara, işletmelere yöneticilerin gözünden bakabilmelerini sağlayacak düzeyde bir akademik eğitim verilmesi amaçlanmaktadır. Program sonunda katılımcıların işletme yönetimi ve örgütsel davranış ile ilgili yöntem, yaklaşım ve modelleri tartışabilme, sosyal bilimlerde araştırma yapabilme, işletme yönetimi ile ilgili bilgileri farklı disiplinler ile bütünleştirebilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Program İletişim Sorumluları: Arş. Gör. Sıla Can Demir, Arş. Gör. Cem Menten

Tezli Yüksek Lisans Programları sayfasına dönmek için burayı tıklayınız.