İşletme (MBA) Tezsiz Yüksek Lisans Yazılı Mülakatı Hk.

İŞLETME TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (MBA) YAZILI MÜLAKAT DUYURUSU

DEĞERLİ ADAY ÖĞRENCİLERİMİZ;

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı YAZILI SINAVI 29.01.2024 tarihinde saat 12.30-13.30 (60 DAKİKA) aralığında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin sınıflarında gerçekleştirilecektir.

SINAVLARIN GERÇEKLEŞECEĞİ SINIFLAR:

A-3: A BLOK (-1. KAT)

D-3 / D-4 / D-5 / D-6: A BLOK (1. KAT)

D-10 / D-11: A BLOK (GİRİŞ KATI)

Sınav toplamda 40 sorudan oluşmaktadır. Sorular: Matematik, Türkçe, Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarındandır.

Sınava gelirken yanınızda mutlaka Aday Başvuru formunuzun çıktısını, resminizin ve T.C. Kimlik Numaranızın yer aldığı resmi bir kimlik kartınızı (T.C. kimlik kartı, ehliyet veya pasaport) bulundurunuz.

• Başvuru sisteminden ADAY BAŞVURU FORMUNUZU bulabilirsiniz.

• Sınav yerleriniz ve aday başvuru numaralarınız bu duyurunun devamında yer almaktadır. Lütfen buraya tıklayarak SINAV GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENİNİZ.

• ADAY NUMARANIZ ADAY BAŞVURU FORMUNUZUN 1. ADAY BİLGİLERİ kısmında SOLDAN BEŞİNCİ SATIRDA yer almaktadır. Lütfen ADAY NUMARALARINIZI kontrol ediniz.

• Kampüs girişinde yoğunluk oluşabileceğinden, saat 12.15’te sınav yerlerinizde olacak şekilde gelmenizi rica ederiz.

• 12.45’ten sonra adaylar sınav salonlarına alınmayacaktır! Adaylar 12.50’den önce sınav salonunu terk edemeyeceklerdir!

• Lütfen yanınızda KURŞUN KALEMİNİZİ VE SİLGİNİZİ GETİRİNİZ!

Saygılarımızla,

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü Tezsiz Yüksek Lisans Sınav Komitesi

SINAVA GİRECEĞİNİZ SINIFI ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ!