KOSGEB Girişimcilik ve Ar-Ge Destekleri

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve KOSGEB destekleriyle kurulan 3 işletmenin yöneticileri "KOSGEB Girişimcilik ve Ar-Ge Destekleri" konulu seminerimize konuşmacı olarak katıldılar.

Fakültemiz Tuğrul Çubukçu Salonu'nda 24 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen seminerde, Moralabs Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Kamer Kemerkaya, İnovista Şirketinin Sahibi Onur Aydın ile Onse Şirket Yöneticisi Onur Başkokur, kuruluş hikayelerini öğrencilerle paylaştılar.

Başta konuşmacılarımız olmak üzere, seminerimize katılan, ilgi gösteren değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Not: Seminerimizle ilgili KOSGEB sayfasındaki haberi görmek için buraya tıklayınız.